top of page
_DSC4451 (1).jpg
COM COL·LABORAR
COL·LABORA: Lista de precios

Empreses

Si ets conscient de la crisis climàtica que estem sofrint, i creus que a part de beneficis, la teva empresa també ha de generar un valor afegit i tenir un impacte positiu en el medi, has vingut al lloc indicat. A Arrels Marines creiem que la Responsabilitat Social Corporativa no només és cosa de grans multinacionals, i que qualsevol empresa, per petita que sigui, pot contribuir a millorar la situació actual.

 

Les nostres empreses associades provenen d’àmbits i indústries molts diverses, però totes comparteixen les ganes de fer d’aquest un món millor. A més a més, treballem conjuntament per tal de crear situacions mútuament beneficioses, les quals generen un valor afegit a clients, treballadors i inversors.

 

Si vols col·laborar amb nosaltres, per favor emplena el següent formulari.

Particulars

Si ets una persona que estima les Illes Balears i el Mediterrani, ets conscient que estem arribant a un punt de no retorn i que per tant, el moment d’actuar és ara i vols treballar amb un grup de persones que comparteixen les teves idees i passió, has vingut al lloc indicat. A Arrels Marines estem creant una xarxa de voluntaris i col·laboradors que ens ajudin a incrementar el nostre abast i aconseguir així tenir un impacte major i més significatiu.

Els nostres voluntaris/es i col·laboradors/es provenen d’àmbits molts diversos i tenen habilitats i coneixements molt diferents. Creiem que en la varietat està la clau de l’èxit i per això intentem constituir un grup totalment heterogeni.

Si vols col·laborar amb nosaltres, per favor emplena el següent formulari.

arrow&v

Gràcies pel teu missatge! Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Les nostres aliades

El nostre objectiu és col·laborar i treballar activament amb el màxim nombre d'entitats possible per tal d'assolir el canvi que les nostres illes necessiten -i es mereixen-. Aquestes són algunes de les entitats amb les qui hem tingut l'oportunitat de fer feina en aquests últims anys i amb les qui hem desenvolupat vincles no només professionals, sinó també personals. A més, i com sempre hem defensat, tot el coneixement generat dins Arrels Marines és accessible per tothom, amb l'objectiu de promoure noves col·laboracions i iniciatives a altres bandes. És fonamental entendre que aquestes aliances són claus per aconseguir metes molt més ambicioses, i, per tant, esperem que aquesta llista pugui continuar creixent a mesura que van passant els anys.

circle-cropped LOGO.png
logo afama transp.png
STM logo.png
logo can bum_fons transparent (1).png
Logo-instagram-scaled.webp
MedGarden_Logo_color.png
mdf-logowhiteback.png
Outlook-zmpc12fn.png
347319dc-71d8-460b-84a3-ed53649ebc46_edited_edited.jpg
bottom of page