_DSC4451 (1).jpg
COM COL·LABORAR
 

Empreses

Si ets conscient de la crisis climàtica que estem sofrint, i creus que a part de beneficis, la teva empresa també ha de generar un valor afegit i tenir un impacte positiu en el medi, has vingut al lloc indicat. A Arrels Marines creiem que la Responsabilitat Social Corporativa no només és cosa de grans multinacionals, i que qualsevol empresa, per petita que sigui, pot contribuir a millorar la situació actual.

 

Les nostres empreses associades provenen d’àmbits i indústries molts diverses, però totes comparteixen les ganes de fer d’aquest un món millor. A més a més, treballem conjuntament per tal de crear situacions mútuament beneficioses, les quals generen un valor afegit a clients, treballadors i inversors.

 

Si vols col·laborar amb nosaltres, per favor emplena el següent formulari.

Particulars

Si ets una persona que estima les Illes Balears i el Mediterrani, ets conscient que estem arribant a un punt de no retorn i que per tant, el moment d’actuar és ara i vols treballar amb un grup de persones que comparteixen les teves idees i passió, has vingut al lloc indicat. A Arrels Marines estem creant una xarxa de voluntaris i col·laboradors que ens ajudin a incrementar el nostre abast i aconseguir així tenir un impacte major i més significatiu.

Els nostres voluntaris/es i col·laboradors/es provenen d’àmbits molts diversos i tenen habilitats i coneixements molt diferents. Creiem que en la varietat està la clau de l’èxit i per això intentem constituir un grup totalment heterogeni.

Si vols col·laborar amb nosaltres, per favor emplena el següent formulari.

arrow&v

Gràcies pel teu missatge! Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

Empreses associades

El nostre objectiu és crear una xarxa d'empreses autonòmica que siguin conscients de la situació climàtica en la que ens trobem i que vulguin emprendre les accions necessàries per revertir la situació mediambiental de les Illes Balears, començant per donar suport a projectes ambientals com el nostre. A més, sempre procurem que aquestes aliances repercuteixen positivament en l'activitat comercial de les nostres empreses associades, intentant premiar així la confiança depositada en Arrels Marines i en els nostres projectes.

També dir que som conscients que estem vivint una situació molt incerta a nivell socioeconòmic degut a la Covid19, i per tant, si vols convertir-te en una empresa associada, però ara mateix no pots fer-ho amb una aportació monetària, no dubtis en contactar-nos.

Les nostres empreses associades

circle-cropped LOGO.png

Tramuntana Diving

347319dc-71d8-460b-84a3-ed53649ebc46_edited_edited.jpg