top of page
P1026759.JPG
COL·LABORA: Lista de precios

Empreses

Si ets conscient de la crisis climàtica que estem sofrint, i creus que a part de beneficis, la teva empresa també ha de generar un valor afegit i tenir un impacte positiu en el medi, has vingut al lloc indicat. A Arrels Marines creiem que la Responsabilitat Social Corporativa no només és cosa de grans multinacionals, i que qualsevol empresa, per petita que sigui, pot contribuir a millorar la situació actual.

 

A més a més, treballem conjuntament per tal de crear situacions mútuament beneficioses, les quals generen un valor afegit a clients, treballadors i inversors.

 

Si vols col·laborar amb nosaltres, per favor emplena el següent formulari.

Particulars

Si ets una persona que estima les Balears i el Mediterrani i vols treballar amb un grup de persones que comparteixen les teves idees i passió, has vingut al lloc indicat. A Arrels Marines estem creant una xarxa de voluntaries i col·laboradores que ens ajudin a incrementar el nostre abast i aconseguir així tenir un impacte major i més significatiu.

Els nostres voluntaris/es i col·laboradors/es provenen d’àmbits molts diversos i tenen habilitats i coneixements molt diferents. Creiem que en la varietat està la clau de l’èxit i per això intentem constituir un grup totalment heterogeni.

Si vols col·laborar amb nosaltres, per favor emplena el següent formulari.

Gràcies pel teu missatge! Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

LES NOSTRES ALIADES

El nostre objectiu és col·laborar i treballar activament amb el nombre més gran d'entitats possible per aconseguir el canvi que les nostres illes necessiten -i es mereixen-. Aquestes són algunes de les entitats amb què hem tingut l'oportunitat de treballar aquests darrers anys i amb les quals hem desenvolupat vincles no només professionals, sinó també personals. A més, i com sempre hem defensat, tot el coneixement generat a Arrels Marines és accessible per totes, amb la finalitat de promoure noves col·laboracions i iniciatives a altres llocs. És fonamental entendre que aquestes aliances són claus per obtenir metes molt més ambicioses, i, per tant, esperem que aquesta llista pugui continuar creixent a mesura que van passant els anys.

circle-cropped LOGO.png
logo afama transp.png
STM logo.png
logo can bum_fons transparent (1).png
Logo-instagram-scaled.webp
MedGarden_Logo_color.png
mdf-logowhiteback.png
Outlook-zmpc12fn.png
utopica.png
309366787_217203780629477_956802450710550302_n.jpeg
347319dc-71d8-460b-84a3-ed53649ebc46_edited_edited.jpg
bottom of page