top of page
P1026759.JPG
COL·LABORA: Lista de precios

Empreses

Si ets conscient de la crisis climàtica que estem sofrint, i creus que a part de beneficis, la teva empresa també ha de generar un valor afegit i tenir un impacte positiu en el medi, has vingut al lloc indicat. A Arrels Marines creiem que la Responsabilitat Social Corporativa no només és cosa de grans multinacionals, i que qualsevol empresa, per petita que sigui, pot contribuir a millorar la situació actual.

 

A més a més, treballem conjuntament per tal de crear situacions mútuament beneficioses, les quals generen un valor afegit a clients, treballadors i inversors.

 

Si vols col·laborar amb nosaltres, per favor emplena el següent formulari.

Particulars

Si ets una persona que estima les Balears i el Mediterrani i vols treballar amb un grup de persones que comparteixen les teves idees i passió, has vingut al lloc indicat. A Arrels Marines estem creant una xarxa de voluntaries i col·laboradores que ens ajudin a incrementar el nostre abast i aconseguir així tenir un impacte major i més significatiu.

Els nostres voluntaris/es i col·laboradors/es provenen d’àmbits molts diversos i tenen habilitats i coneixements molt diferents. Creiem que en la varietat està la clau de l’èxit i per això intentem constituir un grup totalment heterogeni.

Si vols col·laborar amb nosaltres, per favor emplena el següent formulari.

arrow&v

Gràcies pel teu missatge! Ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

LES NOSTRES ALIADES

El nostre objectiu és col·laborar i treballar activament amb el nombre més gran d'entitats possible per aconseguir el canvi que les nostres illes necessiten -i es mereixen-. Aquestes són algunes de les entitats amb què hem tingut l'oportunitat de treballar aquests darrers anys i amb les quals hem desenvolupat vincles no només professionals, sinó també personals. A més, i com sempre hem defensat, tot el coneixement generat a Arrels Marines és accessible per totes, amb la finalitat de promoure noves col·laboracions i iniciatives a altres llocs. És fonamental entendre que aquestes aliances són claus per obtenir metes molt més ambicioses, i, per tant, esperem que aquesta llista pugui continuar creixent a mesura que van passant els anys.

circle-cropped LOGO.png
logo afama transp.png
STM logo.png
logo can bum_fons transparent (1).png
Logo-instagram-scaled.webp
MedGarden_Logo_color.png
mdf-logowhiteback.png
Outlook-zmpc12fn.png
utopica.png
309366787_217203780629477_956802450710550302_n.jpeg
347319dc-71d8-460b-84a3-ed53649ebc46_edited_edited.jpg
bottom of page